couleur 
Bespoke design to optimise space

We transformed this small apartment on the edge of Paris by completely re-thinking the way space was laid out and used.

For a couple and their young child, this project was designed to be reminiscent of their past lives in Brazil. Art and objects gifted to them by family back home as well as their vast collection of books find their place amidst an architecture of contrasting forms and simplicity of materials.

The interplay of fluid and straight lines greets us from the very entrance. It is challenging to create variety in a compact home, but with much of our lives spent indoors, it is important that our varied needs are met with varied spaces. We did this by establishing a common thread of a very limited material palette, and then useing it in different ways, creating different moments, enclosures, backdrops and functionalities.